Pienet kaneliässät
1598456.jpg

Tarvitset:
200 g voita/margariinia
2 dl sokeria
2 munaa
1 tl vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
7 dl vehnäjauhoja
n 1 tl kanelia

lisäksi: sokeria

Tästä ohjeesta tuli kolme suurta pellillistä pikkuleipiä.
  • Lämmitä uuni 175 asteeseen
  • Vatkaa munat ja sokeri
  • Lisää seokseen kananmunat, lisää kummankin munan jälkeen hiukan vehnäjauhoa
  • Sekoista kuivat aineet keskenään ja lisää joukkoon
  • Sekoita tasaiseksi massaksi, voit laittaa sen sitten hetkeksi jääkaappiin
  • Muotoile takinasta n 1cm:n paksuisia (tai hiukan ohuempia), n 8 cm:n pituisia tankoja ja taita ne S:n muotoon. Paina ässien päällyspuoli sokeriin ja asettele pellille.
  • Paista kunnes ovat hiukan saaneet väriä (anteeksi, en tajunnut katsoa paistoaikaa taaskaan :P)
Näistä tuli todella hyviä! En olisi edes halunnut tehdä näitä ylioppilasjuhliini, mutta käsky kävi ja lopputuloksesta tuli sellainen, että nämä eivät taida säilyä juhliin asti.

Tulossa olevia ohjeita:
Englantilanen hedelmäkakku
Shakkiruutupikkuleivät
Pursotinvanikkeet
Amerikkalainen fudge
Unelmatäytekakku