Possu-linssipata
4 annosta
Valmistusaika n 20 minuuttia + tunnin haudutus.

Todella maukasta, ei tulista, mutta tarpeeksi mausteista.

400 g sianpaistisuikaleita (13% rasvaa)
1 dl vihreitä linssejä
2 sipulia
2 valkosipulin kynttä
1 rkl öljyä
1 tl currytahnaa
1 tl inkivääriä
1 tl kalakastiketta
1 tl soijakastiketta
1 tl hunajaa
suolaa
mustapippuria
n 5 dl vettä

Ruskista liha teflonkattilassa, lisää sipuli ja paista vielä vähän aikaa. Lisää valkosipuli ja mausteet ja sekoita. Lisää vesi ja anna hautua kannen alla noin puoli tuntia. Lisää vettä tarpeen mukaan.
Lisää linssit mukaan, sekoita ja hauduta vielä 30 minuuttia.

Vettä saattaa joutua lisäämään useammankin desilitran. Tarkkaile makua.

Tarjoa pastan, perunan tai nuudeleiden kanssa.