Kanttarellipasta kahdelle (todella hyvää ja sitäkin helpompaa)
Tarvitset:
½ l kanttarellejä
1 sipuli
suolaa
pippuria
oliiviöljyä tai voita
tagliatelle-pastaa (n 200g)

lisäksi: parmesaani-juustoa

  • Laita pastalle vesi kiehumaan, lisää veteen suolaa maun mukaan ja valmista pasta
  • Puhdista ja paloittele kanttarellit, kuori ja viipaloi sipuli
  • Kuumenna oliiviöljyä (n 2 rkl) paistinpannussa, kun pannu on kuuma, heitä sienet ja sipuli mukaan
  • Kun sienet ovat paistuneet n 3 minuuttia, lisää pippuria ja suolaa maun mukaan
  • Lisää keitettyyn pastaan hiukan oliiviöljyä tai voita

Kasaa lautaselle pastaa ja paistetut sienet. Raasta päälle parmesaani-juustoa. Itse tykkään aika pippurisesta, niin laitoin vielä tässä vaiheessa pippuria myllystä annokseeni ;)