Päätin ruveta vähän katsomaan mitä syön, kun vähän on paino päässyt nousemaan. Tässä on tulos; ei hyvältä näytä (maistuu erinomaiselta, tosin :D).

1671422.jpg

Suklaamousse:

Tarvitset:
120 g taloussuklaata
2 kananmunaa
2½ Flora vispiä
½ dl tomusokeria
  • Sulata ensin suklaa, niin se ehtii jäähtyä sopivasti
  • Vaahdota Flora vispi
  • Erottele kananmunista valkuaiset ja vatkaa ne vaahdoksi tomusokerin kanssa
  • Sekoita keltuaiset hiukan jäähtyneeseen suklaaseen
  • Sekoita suklaaseos Flora vispiin
  • Kääntele valkuaisvaahto mukaan sotkuun
Seoksen voisi laittaa suoraan annosvuokiin ja syödä heti, mutta itse laitoin sen vähän isommassa astiassa jääkaappiin, ja mielestäni jääkaappi teki koostumukselle vain hyvää.
Tämä on hyvin imelää; itse tykkään syödä suklaamoussea kiivin tai viinirypäleiden kanssa, äitini lisäsi siihen maitoa.

-j